Τα αξέχαστα γεγονότα δεν συμβαίνουν απλά! Τα δημιουργούμε!

Τι Αναλαμβανουμε

Η Meeting Code είναι μία από τις εξειδικευμένες εταιρείες στον σχεδιασμό γάμων και εκδηλώσεων, αξέχαστων για την ποιότητα, την αισθητική και την επιτυχία τους.

Το θεμέλιο των τριών αυτών χαρακτηριστικών έγκειται στις εκτεταμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Meeting Code, καθώς και στον σχολαστικό σχεδιασμό, τις αποκλειστικές συνεργασίες και την αξεπέραστη δημιουργικότητα της ομάδας μας. Προσεχτικά επιλεγμένα, ταλαντούχοι και έμπειροι συνεργάτες μας  βρίσκονται δίπλα σας, από την πρώτη στιγμή του οραματισμού, της σχεδίασης και της οργάνωσης ως την τελευταία στιγμή της υλοποίησης, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια ασύγκριτη, εξατομικευμένη εμπειρία και ένα αξέχαστο θεαματικό γεγονός, που θα αποτυπώνει την μοναδική, ξεχωριστή ιστορία σας.

Επιθυμία μας είναι να ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία με φροντίδα και πάθος, με πολυτέλεια και στυλ, με αφοσίωση και εμπιστοσύνη. Ενώ σκοπός και πρόκληση για εμάς είναι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ευκαιρία, να αποδεχθούμε κάθε πρόκληση, να αναπτύξουμε τις καλύτερες λύσεις.

Η Meeting Code έχει διοργανώσει εκδηλώσεις και γάμους σε πολυτελείς χώρους, όπως το Hotel de Crillon Paris, το Island Art & Taste, η λίμνη Βουλιαγμένης, το Balux, το Residence. Ενώ, έχοντας την πολυετή εμπειρία και τη γνώση των ιδιαιτεροτήτων, πολλών χώρων και προορισμών στην Ελλάδα, έχει εμπειρία διοργάνωσης εκδηλώσεων και  σε ιδιωτικές κατοικίες, αμπελώνες και διαφορετικούς χώρους σε όλη την Αττική, την Πελοπόννησο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Ο Κωνσταντίνος Σπανόπουλος Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Meeting Code διαθέτει 15ετή επαγγελματική εμπειρία στον σχεδιασμό και τη διαχείριση εκδηλώσεων, καθώς και στον σχεδιασμό μενού σε Energy Events, ως Senior Account Manager, για εταιρείες στην Ελλάδα (Aria Fine Catering). Την ίδια θέση κατείχε και στην Residence Estate.

Ανυπομονούμε να σχεδιάσουμε την επόμενη εκδήλωσή σας, πάντα στο πλευρό σας, δεσμευόμενοι να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις.

Μπορούμε να σας βρούμε τον καλύτερο και πιο κατάλληλο χώρο για τις ανάγκες σας στην καλύτερη τιμή

1

Μπορούμε να σχεδιάσουμε
μενού για σένα από την αρχή

2

Είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή των συνεργατών μας

3

Ζήστε την Ελληνική εμπειρία σαν καμία άλλη

4

Είμαστε πάντα
στο πλάι σας

5

Πάντα έχουμε
εφεδρικό σχέδιο

Spanopoulos-99
7
Spanopoulos-8
Spanopoulos-40
12
banner-6

Επικοινωνια

Ας δημιουργήσουμε κάτι πανέμορφο μαζί!