Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ποιοι είμαστε

Η “Meeting Code” είναι εταιρεία διοργάνωσης και διαχείρισης εκδηλώσεων με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα, η οποία παρέχει ποικίλες και ασυναγώνιστης ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις για την εταιρική και κοινωνική σας εκδήλωση. Τα 15 χρόνια εμπειρίας του Ιδρυτή και Διευθύνοντα Συμβούλου Κώστα Σπανόπουλου και των καταξιωμένων και δημιουργικών συνεργατών του, προσφέρουν, από κοινού, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποστηρίζουν πιστά το όραμα της εταιρείας:

«Να μετατρέψουμε τη μοναδική στιγμή και ιστορία του κάθε πελάτη σε μια ξεχωριστή, προσαρμοσμένη, θεαματική και εκλεπτυσμένη εκδήλωση, με επαγγελματισμό, προκειμένου να τη συγκαταλέξει στις όμορφες και χαρούμενες αναμνήσεις του».

Η εγγύηση που σας παρέχουμε στον προγραμματισμό, την οργάνωση και διαχείριση της εκδήλωσής σας, ανεξάρτητα από τις μοναδικές απαιτήσεις της, σας εγγυάται την ανακούφισή σας από το ανεπιθύμητο άγχος, προκειμένου να αφεθείτε και να απολαύσετε το δικό σας γεγονός.

Η ομάδα της “Meeting Code” και η τεχνογνωσία των μελών και συνεργατών της σάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για εμπνευσμένες εκδηλώσεις: γάμους, destination weddings, βαπτίσεις, ιδιωτικές εκδηλώσεις εορτασμού, εταιρικές εκδηλώσεις.

Από την εύρεση του κατάλληλου χώρου, μέχρι τον σχεδιασμό της τελετής και δεξίωσης, τις υπηρεσίες εστίασης, τη διακόσμηση, την τούρτα, τη μουσική και την ψυχαγωγία, τη φωτογραφία και το βίντεο, τη φιλοξενία, την παρακολούθηση κάθε σταδίου της διοργάνωσης και την κατεύθυνση του προϋπολογισμού, προσπαθώντας πάντα να δίνουμε την καλύτερη δυνατή αξία στα χρήματά σας, είμαστε πάντα δίπλα σας.

Επιθυμία μας είναι να αντιμετωπίσουμε με ευελιξία τις επιθυμίες τις δικές σας και της οικογένειά σας, ακόμα και αν η εκδήλωσή σας πραγματοποιηθεί σε όποιον προορισμό της Ελλάδας επιλέξετε, εκτός της Αθήνας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες και πρωτότυπες υπηρεσίες, υψηλής αισθητικής, για να δημιουργούμε στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στις καρδιές σας.

13.5.12-038
bride -1
aria100907066b
wedding-stories2

Κωνσταντίνος Σπανόπουλος
-

Ο Κωνσταντίνος Σπανόπουλος Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Meeting Code διαθέτει 15ετή επαγγελματική εμπειρία στον σχεδιασμό και τη διαχείριση εκδηλώσεων, καθώς και στον σχεδιασμό μενού σε Energy Events, ως Senior Account Manager, για εταιρείες στην Ελλάδα (Aria Fine Catering). Την ίδια θέση κατείχε και στην Residence Estate.

quote-dark-2.png

Η ευεξία είναι η πλήρης ενσωμάτωση του σώματος, του νου και του πνεύματος - η συνειδητοποίηση του ότι κάνουμε, σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και πιστεύουμε έχει επίδραση στην κατάσταση της ευημερίας μας.

Jack Stevenson

Επικοινωνια

Ας δημιουργήσουμε κάτι πανέμορφο μαζί!